Runa

Runa

SURPRISE

Een bang hartje

Met een bang hartje telde mijn prinsesje af naar haar 6de verjaardag. Haar beste vriendinnetje waar ze samen mee in de klas zit, is ook op diezelfde dag jarig. Al 2 jaar vieren we hun verjaardagen samen. Toen ze in de kleuterklas zaten, gingen we enkel met de meisjes op stap. Maar ja, de meisjes werden regelmatig uitgenodigd voor verjaardagsfeesten, dus gaven we vorig jaar hun eerste verjaardagsfeest. 

 Dit jaar was het echt bang afwachten. Gaan we het doen ja of nee…

De mama’s brainstormden en we kwamen uiteindelijk op een escaperoom voor de meisjes uit.. De meisjes werden 6 jaar en kunnen net leren lezen en schrijven, dus we wilden het niet te moeilijk maken. 

Het draaiboek kan je voor elk thema gebruiken. Laat maar uw email-adres achter en ik stuur je in PDF alles door. 

 Wij gebruikten als thema UNICORN. Maar wie mij een beetje kent, weet dat ik er heel ver in ga. Versieringen, outfits, alles werd plots Unicorn.

Het leukste van al is dat de mama van prinsesje haar vriendin ook even handig is als ik. Dus op een avond, naaiden we de shirts en de rokjes voor de meisjes samen. 

De voering niet meegerekend kregen de tule rokjes nog eens 4 lagen extra. Prinsesje had eens laten vallen welke kleuren zij en haar vriendinnetje wilde hebben. En als mama’s volgen we de goede tips van onze prinsesjes 😉

 

Een feest zonder accessoires is geen feest.

Ik zag in de Business Moms groep dat er verschillende dames haaraccessoires maakten. Toch viel mijn oog bij C’est belle accesoires.

Ze maakt ongelofelijk mooie haarspelden. Bij haar konden we alles zelf kiezen, wat heel leuk is. Zo weet je dat je tenminste een bijpassende haarspeld kan kopen. 

Er werd wat heen en weer gemaild. De creatieve madam die hier achter zit, is een super lieve vrouw die weet hoe ze meisjes een prinsessengevoel kan geven. Het is alsof ze zelf in hun schoenen staat. Voor elk meisje is er wel een haarspeld die perfect bij hen zou passen. Dank je wel.

 

Feestversiering

Tijdens mijn zoektocht naar feestversiering kwam ik bij Rebelkidz kinderkleding terecht. Ondertussen snuisterde ik nog even op haar website. Mijn oog viel op de juwelen voor kinderen. Diep in mijn hart hoopte ik dat ik Unicorns oorringen kon vinden. Die waren jammer genoeg op, maar ik werd direct verliefd op de regenboog oorringen

Het pakket kreeg ik 2 dagen nadat ik mijn bestelling had betaald. Wat een topservice zeg. Er staken nog extra cadeautjes bij voor de meisjes, wat zo lief was van haar. Hebben onze meisjes weer geluk zeker! De presentatie van de oorbellen vond ik wel geslaagd. In een mooi kindvriendelijke doosje.

Unicornfeest = droomfeest

Dat er plezier werd beleefd, kan je je wel voorstellen. Maar je moest hun gezichten zien. Ze wisten niets af van het feest. Alle mama’s hebben alles verzwegen. Ik loog tegen mijn dochtertje dat ik een workshop had en dat ze met haar papa weg moest gaan. Dik tegen haar zin. Ik moest wel, want er stond een partytent in onze tuin! 

Maar gelukkig vergaf ze mij snel toen ze bij ons thuis aankwam. Als 2 echte prinsessen stapten ze de auto uit. Ballonen hingen en lagen overal. 

Ze konden het niet geloven. Pannenkoeken, wafels, fruitsap, er werd creatief geknutseld, piñata kapot geslagen, gespeeld, maar het aller leukste  waren natuurlijk de cadeautjes uitpakken. Als afsluiter mochten er een paar vriendinnetjes bij ons slapen. Het was een zeer moeilijke keuze, maar prinsesje had al eens laten vallen wie  ze eens graag wilde hebben tijdens een slaapfeest. 

Gelukkig begrepen de andere kinderen het en iedereen feestte maar door. 

Het was een feest om nooit meer te vergeten, maar ze verdienen het zo hard. Want zeg nu zelf, 6 jaar worden tijdens de Corona….is toch wel heel speciaal…

Een dikke dank je wel aan alle mama’s die zo lang voor hun eigen kids hebben verzwegen. En ook voor de prachtige cadeautjes.

FEESTOUTFITS
Unicorn t- shirt: Toots van Straight Grain - Tule rok: De Stoffenstraat Haarspelden: C'est belle accesoires  - Oorringen en feestmateriaal: Rebelkidz kinderkleding

Deel dit artikel

delen
delen
delen
E-mail
Runa

Runa

Runa is de crea manager van RunaStyla. Ze maakt je sweater en sweaterdress zo uniek als je dat wenst, zodat je steeds met een origineel kledingstuk rondloopt. Je kan steeds twinnen met de mensen die je graag heeft. Reviews zullen steeds eerlijk door haar geschreven worden. Daarom zegt zij altijd “always find your own Styla”.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties