Picture of Runa

Runa

RunaStyla 2 jaar

26 november 2019

Dat was een van mijn belangrijkste momenten in mijn leven. 

Er werd een baby geboren.

Ze luistert naar RunaStyla.

Mijn website kwam op die dag ‘s avonds online. Dat was wel heel spannend. 

Daarnaast trok ik mijn stoute schoenen aan en gooide ik mijn FB en mijn IG “Wilwarincouture” weg omdat er technische problemen waren. De rest ga ik jullie niet aandoen wat er nog allemaal mis liep. Haha…

Mijn 1ste logo die ik zelf heb ontworpen

1ste bestelling

Nog geen 24 uur later, kreeg ik een mail met een bestelling voor sweaters.

Ook de 1ste naailes werd aangevraagd.

Mijn hart maakte duizenden sprongen.

In de kerstvakantie kreeg ik een aanvraag voor een naaiworkshop.

Zo groeiden we stillaan met nieuwe cursisten en bestellingen voor zelfgemaakte sweaters op maat.

Mijn 1ste bestellingen
Mijn 1ste naaicursiste

En toen ontplofte er een bom voor vele ondernemers…

Vrijdag 20 maart was de laatste dag die ik nog fijn had beleefd met mijn vriendin.

Vanaf middernacht kwam de ergste nachtmerrie voor velen MAAR vooral voor ondernemers zoals ik.

LOCKDOWN

EMOTIES

Voor het eerst vertel ik jullie hoe ik mij toen voelde.

Ik zat in een emotionele rollercaster. Paniek dat ik had. Mijn droom viel in duizenden stukken. 
Ik kreeg geen extra financiële steun van de overheid.

Ik had net een jaar zorgkrediet genomen zodat ik mij kon focussen op mijn business. Mijn zorgkrediet is dus in rook gegaan.

Mijn prinsesje moest plots thuis blijven. 

Mijn man die van thuis uit werkte. 

MAAR die rekeningen voor mijn onderneming kwamen wel binnen…SLIK SLIK.

Ja, ik heb gevloekt, gehuild en geschreeuwd. Ik voelde me zo machteloos. Mijn spaarcentjes zag ik letterlijk in rook opgaan. 

Wat ik zo jammer vond, was dat er 2 mensen totaal geen begrip hadden voor situaties waar niemand voor koos. Ik ga mij niet verlagen, dus daarom ga ik de namen niet noemen. De ene persoon heeft mijn leven echt heel zuur gemaakt en heb ik dat extra mogen voelen want, ja, ik geef heel eerlijk toe dat ik die rekening plots niet kon betalen. Door die persoon heb ik extra onkosten gekregen. Gelukkig is het nu wel in orde gekomen. De andere persoon heeft dan ook afgehaakt om een samenwerking aan te gaan. Achteraf gezien ben ik wel heel blij want nu maak ik minder onkosten. Dus dank je wel lieve persoon.

Bedankt aan

  • Madelein van madds want zij is degene die mijn prachtige logo heeft ontworpen. Daarnaast heeft zij engelen geduld en begrip gehad. Dank je wel.
  • Mijn RunaStyla cursisten. Zij zijn degenen die in mijn concept geloofden. Mijn aanpak vinden ze gewoon geweldig. Toch is er 1 cursiste die eigenlijk sinds de zomer van 2020 tot nu toe nog steeds bij mij les volgt: Pascale, dank je wel om voor mij te kiezen en vooral in mijn capaciteiten te geloven en te vertrouwen. 
  • Mijn RunaStyla handgemaakte  bestellingen. Ook daar is er eentje die sinds de opening tot op heden bij mij komt bestellen. Ann, dank je wel dat ik voor jou en je kinderen altijd de hipste sweaters mag maken. Daarnaast dat ik je kids mag lenen voor de fotoshoots.
  • Mijn prinses: zij is degene die mij inspireert. Mij de kracht geeft om alleen maar verder te gaan. Elke dag mijn droom steeds uit te breiden en te realiseren. Daarnaast is zij het gezicht van mijn business. Zij is degene die steeds voor de camera wilt/moet staan. Soms met veel enthousiasme, maar soms ook wel eens dik tegen haar goesting. Zij is ook degene die soms van mij eens een foto moet trekken. Ze kan al niet wachten om naailessen te volgen. Wauw, ik voel me echt vereerd dat ik aan mijn eigen prinses les mag geven.
  • Mijn hubbie: want hij is degene die mij opvangt als ik eens goed neerval. Die mijn stress opvangt. Die al mijn blogs nakijkt en verbetert waar het nodig is. Dankzij hem hebben we dus ook een crearuimte gekregen. 

Persoonlijke coaches in de kijkers zetten

  • Ook mijn persoonlijke businesscoaches die sinds september van dit jaar mij hebben begeleid. Zij hebben mij zoveel inspiraties, inzicht, moed, kracht en een positieve vibes gegeven. Dank je wel aan Charida. Onze samenwerking is bijna ten einde maar zoals ik eerder heb gezegd: als ik je eerder onder mijn vleugels had genomen, dan konden we alles van begin af aan anders aangepakt hebben. Anderzijds het is nu een mooie leerproces voor mij zelf. 
  • Monique, bij jou ben ik nog steeds mijn coach aan het volgen maar wauw, wat een inzicht over mijn blokkades die ik jaren onbewust meedroeg. Vorige week was het een heavy moment geweest. Zo ver naar mijn verleden kunnen gaan. Situaties gezien, gevoeld waardoor ik beter begrijp van waar die blokkades vandaan komen. Sommige geuren vond ik letterlijk wagelijk, maar jij gaf me die krachtveer om gewoon door te gaan.
  • Daarnaast wil ik al mijn volgers van op mijn IG en FB zo hard bedanken. Jullie zijn ook degene die mijn kracht geven om verder te gaan.

Samenwerkingen

Een belangrijke rol: de samenwerkingen die ik mocht doen voor andere onderneemsters.

Want zij zijn degene die ook in mijn capaciteit geloofde.

Alle fotomodellen die voor RunaStyla geposeerd hebben. Want ja, dat was altijd vrijwillig.

 Els van Snits en Rits want zij is degene die al mijn bedrukkingen doet. Daarnaast is ze ook een vriendin waar ik naartoe kon gaan als ik daar nood aan had. Ze is zelf onderneemster en begrijpt mijn emoties dan ook heel goed.

Kristien van BloemenenZo, dankzij haar heb ik om de 14 dagen heerlijke wilde boeketten in mijn crearuimte. Daarnaast heeft ze ook 2 prachtige bloemenkransen gemaakt (daar ga ik naar de zomer toe meer over vertellen).

Alle stoffen-winkels waar mijn klanten steeds met open armen worden ontvangen.

Alle anderen die ik misschien vergeten ben wil ik nog eens bedanken. Want samen zijn we RunaStyla.

Bloemen en Zo
Bloemen en Zo
Bloemen en Zo

IK WIL IEDEREEN DAAROM NOG EENS BEDANKEN DIE HUN STEEN HEBBEN BIJGEDRAGEN OM RUNASTYLA ELKE DAG TE LATEN GROEIEN.

OM MIJN DROMEN UIT TE LATEN KOMEN. DANK JE WEL. 

Mijn vaste logo
Mijn vaste logo

Deel dit artikel

delen
delen
delen
E-mail
Picture of Runa

Runa

Runa is de crea manager van RunaStyla. Ze maakt je sweater en sweaterdress zo uniek als je dat wenst, zodat je steeds met een origineel kledingstuk rondloopt. Je kan steeds twinnen met de mensen die je graag heeft. Reviews zullen steeds eerlijk door haar geschreven worden. Daarom zegt zij altijd “always find your own Styla”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties