1 op 1 naailessen voor kinderen vanaf 8 jaar

Is je kind creatief of werkt je kind graag met zijn/haar handen?  Houdt je kind van fashion? Geen ervaring, een beginner of heeft hij/zij met heel veel stoffen al geëxperimenteerd?

1 op 1 naailessen voor tieners van 13-17 jaar

Een creatieve tiener in huis? Is je tiener gek op fashion? Geen ervaring, een beginner of heeft hij/zij met heel veel stoffen al geëxperimenteerd? Dan is jouw tiener van harte welkom bij mij.

1 op 1 naailessen volwassene van 18 tot...jaar

Hou je ervan om creatief te zijn of werk je graag met je handen? Of ben je eerder gek op fashion en wil je graag je eigen garderobe maken? Een beginner of heb je al met heel veel stoffen geëxperimenteerd?

Vriendjestraject met 2 kinderen

Vind je kind het leuk om dit samen met een vriendje te doen? Omdat ze diezelfde interesse hebben? Houden ze beide van fashion? Geen ervaring, een beginner(s) of al heel veel geëxperimenteerd met stoffen?

Vrienden tijd voor tieners van 13 tot 17 jaar

Is je tiener creatief of werkt je tiener graag met zijn/haar handen? Vind je tiener het fantastisch om dit samen met een vriend(in) te doen? Omdat ze diezelfde interesse hebben? Houden ze beide van fashion? Geen ervaring, een beginner(s) of al heel veel geëxperimenteerd met stoffen?

Duo-team partners in crime

Hebben jij en je vriend(in) diezelfde interesse? Samen gezellig jullie hobby doen? Een beginner of hebben jullie met heel veel stoffen geëxperimenteerd? De ene heeft wel ervaring maar de andere wilt ook de kneepjes van het vak leren?
Naaiworshops voor kinderen vanaf 8 jaar tem 12 jaar
Naaiworkshops voor tieners vanaf 13 t.e.m. 17 jaar
Naailessen en naaiworkhsops voor volwassenen vanaf 18 jaar