RunaStyla
Picture of Runa

Runa

Mijn favoriete make up tijdens mijn Antwerpse levenstijd.

Het juiste make up vinden voor mensen met een getinte huidskleur is niet altijd even gemakkelijk. Wil je weten welke favoriete make up ik had toen ik in Antwerpen woonden?

Gedurende de tijd dat ik in Antwerpen woonde, kon je in veel winkels make-up kopen. O.a. in warenhuizen en winkels als Ici Paris.

Wie mij een beetje kent, weet dat ik fan ben van Chanel, dus kocht ik bij Ici Paris make-up van Chanel. Maar goedkoop was het niet. Tot de winkel MAC cosmetics in mijn stad kwam! Yep, ik was gek op hun producten en eindelijk vond ik de juiste foundation. Het probleem bij mijn huidskleur is dat ik niet echt heel licht ben, maar ook niet echt heel donker. En ik moest nog eens rekening houden met mijn wangen, want daar heb ik minder pigmenten dan op de rest van mijn gezicht.

Wie veel van make-up houdt, zoals ik, weet dat MAC cosmetics super producten verkoopt. Ze hebben de coolste make-up, veel keuze qua kleuren en wie van een tikkeltjes gedurfd houdt: 1 place to be: MAC COSMETICS!!!!

Deel dit artikel

delen
delen
delen
E-mail
Picture of Runa

Runa

Runa is de crea manager van RunaStyla. Ze maakt je sweater en sweaterdress zo uniek als je dat wenst, zodat je steeds met een origineel kledingstuk rondloopt. Je kan steeds twinnen met de mensen die je graag heeft. Reviews zullen steeds eerlijk door haar geschreven worden. Daarom zegt zij altijd “always find your own Styla”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties