Picture of Runa

Runa

Leona sweater FM ED17

FIBRE MOOD ED 17

Jullie lezen het goed. Sinds woensdag 17 november is de nieuwste editie van Fibre Mood uitgekomen. 

Dit keer vond ik voor mijzelf weer leuke patronen. Alleen die tijd he !

Zoals gewoonlijk twijfelde ik welk patroon ik zou nemen voor de linkparty #21

Doordat ik het één en het ander had ingepland, wilde ik het mezelf gemakkelijk maken.

Ik koos voor

De keuze werd daardoor snel gemaakt. 

Ik koos voor de Leona sweater. Het waren de vleermuizen die mijn aandacht kregen. 

Wie mij kent, weet dat ik altijd wel iets aan het patroon wil toevoegen, zodat ik altijd wel een uniek stuk heb.

Mijn eerste idee was: colorblock maar toen zag ik in de Secretsew dat er iemand anders hetzelfde idee had. 

Colorblock en hoodie

Om toch mijn eigenheid te behouden, voegde ik nog een extra item toe. De hoodie. Want een extra hoodie kan je altijd gebruiken. Toch? 

Voor de hoodie, gebruikte ik het patroon Frikka sweater. Zo gemakkelijk kan het soms voor je zijn. Ik voegde aan het puntje van de hoodie (onderkant) nog aan elke kant 1,5 cm bij. Zo was ik er zeker van dat het rond mijn hals kon geraken

Nog een extra Leona sweater

Ik was goed op dreef, dus maakte ik maar nog eentje. Deze keer volgde ik netjes het patroon. Enkel voor de mouwboord gebruikte ik ook dezelfde stof als voor mijn sweater. Vond ik het mooiste. Alleen toch volgende keer dezelfde maat nemen want nu is mijn boord net lang genoeg.

Een aanrader voor beginners

Je vraagt je misschien af “ik ben een beginner, is dit niet te moeilijk? 

Volgens mij niet. Alles is goed omschreven waardoor het echt heel gemakkelijk is om te maken. Zelfs als je weinig ervaring hebt, is deze echt heel leuk om te maken.

Daarbij komen er 2 stappen bij die jou motiveren om te proberen:

  • rimpelen aan de mouwen
  • de mouw in elkaar stikken met de hoeken.

Twijfel je toch een beetje of heb je wat motivatie nodig, dan mag je mij altijd contacteren. Dan help ik je wel verder. Ook online is dit dus mogelijk.

Geef ik jou die positieve naaivibes

Hopelijk heb je genoten van mijn 2 Leona sweaters en heb jij die naaivibes ook gekregen.

Twijfel je toch nog een beetje? Misschien krijg je toch zin nadat je al die mooie creaties hebt gezien van de andere Sewista’s.

Hieronder nog een paar foto’s om mijn blog mooi af te sluiten.

Wie wilt weten of welke maat ik genomen:

SMALL en niets aan het patroon gewijzigd. Niets verlengd, verkort. Ik ben een 1m50 dus voor mij was de SMALL perfect van maat. 

Wie zich afvraagt of ik mijn gestreepte broek zelf heb gemaakt. Dan kan ik met trotsheid zeggen “ja”. Enkel heb ik de striklint eraf gelaten. Deze is de Benita broek en de stof is van Mind the Maker

PATROON: Leona sweater 
STOFfEN VAN BEIDE SWEATERS: See You at Six

Deel dit artikel

delen
delen
delen
E-mail
Picture of Runa

Runa

Runa is de crea manager van RunaStyla. Ze maakt je sweater en sweaterdress zo uniek als je dat wenst, zodat je steeds met een origineel kledingstuk rondloopt. Je kan steeds twinnen met de mensen die je graag heeft. Reviews zullen steeds eerlijk door haar geschreven worden. Daarom zegt zij altijd “always find your own Styla”.

2 reacties

  1. Удаленный десктоп Chrome дает обеспечение доступ к устройствам, основанный на использовании передовых интернет -технологий. Вы сможете подключиться к рабочему или личному компьютеру даже в дороге, чтоб посмотреть хранящиеся на нем файлы, либо удаленно показать экран приятелям и коллегам. Удаленный доступ к компу позволяет запустить на нем программки или посмотреть файлы в любое время, где бы вы ни находились.
    удалённый рабочий стол аренда

  2. Are you searching for a stamp maker? Our business creates custom stamps for a range of purposes. We use the latest technology to ensure each stamp is exact and of excellent quality. Choose from a broad selection of sizes and designs, or send us your illustration for a custom stamp. We offer stamp maker swift production and outstanding customer service. Let us assist you create the perfect stamp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties