Say what? Handopmaat comfortabel, trendy sweaters en sweaterdresses?

Ik zie je heel hard peinzen! Voor mij de gewoonste zaak, voor jouw heel onbekend! 

Een sweaterdress is een heerlijke jurk die uit sweaterstof is gemaakt. De stof is rekbaar. Net zoals de sweater.

Je kan deze jurk heel comfortabel laten maken maar toch de vrouwelijkheid behouden. Liever een strakke jurk? Of wat denk je van een sportieve jurk met een hoodie? Ah, ik kan je zeggen dat een handopmaat comfortabele sweaterdress een must have is in je garderobe! Daarenboven ben jij de baas over hoe jou sweater of sweaterdress eruit ziet! Jij kiest de stof, zakken, afwerking met leuke items. Liever je lievelingsquote op je outfit? Dat is allemaal mogelijk. 

Handopmaat, wat houdt dit exact in?

Doordat iedereen een unieke lichaamsbouw heeft, ga ik samen met jou, jouw maten bepalen. Jij bepaalt hoe los, strak, kort of lang iets moet zijn. 
M.a.w. geen frustraties meer over die te korte of te lange mouwen, of dat er iets minder fijn aanvoelt.

Benieuwd hoe deze sweaters en sweaterdresses eruit zien? Dan moet je mij zeker volgen op mijn social media. Op die kanalen post ik regelmatig over mijn handgemaakte outfits.

Twinnen met iedereen die je lief hebt.

Je leest het goed. Twinnen met iedereen die je lief hebt. 
Zo ben ik toch begonnen en nu is het een hype om met je kind(eren), partner, familieleden te matchen. En geloof me, je kan daar heel ver in gaan. Zelfde stofprint maar iedereen heeft zijn eigen model… als je vastzit, ik help je graag. 

De prijzen die je hieronder vindt, zijn altijd zonder stof inbegrepen! Het is een duurzame investering. Want het wordt op jouw maat gemaakt, jij bepaalt of je ecologische stoffen wilt gebruiken. Daarnaast ga je ook bewuster om met deze sweaters en sweaterdresses. Je gaat ontdekken dat deze comfortabele, trendy, sportieve handopmaat sweaters en sweaterdresses jouw veel unieker gaan laten voelen en laten schitteren!

Twinning sweaterdresses
Twinning sweaters maar ieder draagt zijn eigen kleur maar model en bedrukking "gamer" is hetzelfde
Sweaterrok + hoodiesweater met flosjes