Foto van Runa

Runa

Groentensmoothies

In deze blog ontdek je 3 verschillende smoothies die ik zelf heb gemaakt. De meeste zijn groentesmoothies, maar 1tje heeft toch een speciale combinatie...

Een tijdje geleden ben ik eens begonnen met gezonde en verse smoothies. Het vraagt soms veel tijd en energie natuurlijk maar ik vind ze wel lekkerder dan die je in de winkel kan vinden. Indien jij een goede winkel kent die heerlijke smoothies verkopen, let me know it.

Het enigste nadeel is, wanneer je even een pauze inlast en terug opnieuw begint met de  smoothies, dat je wel last kunt hebben van winderigheid en een opgeblazen gevoel. Zeker bij fruitsmoothies. Dus las ik hier en daar eens een heerlijke groentensmoothie in.  
Dit waren mijn eerste groentensmoothies en voila, geen last meer van een opgezwollen buik of van mijn winderigheid.

Mooie kleurencombinatie...
...dat het zeer verfrissend was.
Vol spanning afwachten hoe deze combinatie zou smaken....
....uiteindelijk viel de smaak super goed mee!
Dan denk je dat dit heerlijk eruit ziet...
...dan valt de smaak voor mij wat tegen.

Deel dit artikel

delen
delen
delen
E-mail
Foto van Runa

Runa

Runa is de crea manager van RunaStyla. Ze maakt je sweater en sweaterdress zo uniek als je dat wenst, zodat je steeds met een origineel kledingstuk rondloopt. Je kan steeds twinnen met de mensen die je graag heeft. Reviews zullen steeds eerlijk door haar geschreven worden. Daarom zegt zij altijd “always find your own Styla”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties