Met plezier deel ik mijn liefde voor vrijwilligerswerk en mijn inzet voor goede doelen op deze plek waar ons verhaal begint.

Toen ik 25 jaar jong was, ontdekte ik hoe bijzonder vrijwilligerswerk kon zijn. Ik gaf jarenlang mijn tijd aan een goed doel dat me nauw aan het hart lag. Die momenten vulden mijn leven met nieuwe betekenis en lieten me geloven dat we, samen, de wereld kunnen verbeteren.

Nu, wil ik die betrokkenheid voortzetten door jaarlijks een specifiek goed doel te steunen. Ik heb een speciaal project opgezet waarbij elk abonnement dat hier wordt aangeschaft, 5 euro rechtstreeks naar het door mij gekozen goede doel van dat jaar gaat. Zo kunnen we samen dromen verwezenlijken en anderen een handje helpen.

Jouw steun betekent veel voor me! Als jij een goed doel kent dat je graag wilt steunen, aarzel dan niet om me een e-mail te sturen. Bij RunaStyla willen we graag ontdekken hoe we ons kunnen inzetten voor dat doel en hoe we een positieve impact kunnen maken.

Bedankt voor je betrokkenheid en interesse. Samen kunnen we het verschil maken en anderen helpen die het nodig hebben. Op deze website vind je meer informatie over het huidige goede doel dat we steunen en hoe je kunt bijdragen aan deze inspirerende reis.

Laten we samenwerken om de wereld een beetje mooier te maken en anderen te steunen in hun belangrijke missies.

September 2023:

Een Droom op Wielen:

Geert heeft een droom – volgend jaar wil hij samen met een team naar Compostela reizen, maar niet zomaar. Ze willen dit avontuurlijk al rijdend beleven.

Je vraagt je vast af hoe je Geert verder kunt steunen, los van die 5 euro. Nou, we weten dat we allemaal graag online winkelen!

Denk aan populaire online winkels zoals Bol.com, Dreamland, JBC, Torfs en nog veel meer. Laten we eens kijken waar jij je steentje kunt bijdragen om Geerts droom werkelijkheid te maken. Elke euro telt en helpt om een verschil te maken in zijn leven en zijn droom.

Je kunt deelnemende winkels vinden via deze link: A dream on Wheels

Hartelijk dank voor je betrokkenheid en steun, en laten we samen de droom van Geert laten uitkomen, als een verhaal waarin we allemaal een rol spelen.