Runa

Runa

Photoshoot met paarden!

De 1ste fotoshoot voor mijn website mochten de dochters van een vriendin van mij doen.

Deze shoot is niet echt alledaags. Voor wie van paarden en van honden houdt, is Sorelle Photography, the place to be.

De jongedames zijn zot van dieren en van fotografie. De jongste zus heeft de magische feeling om met elk dier op een speciale manier om te gaan. Ook naar kinderen toe, zijn ze super vriendelijk. Het weer viel toen ook heerlijk mee, enkel de paarden hadden liever zin in het lekkere gras, wat begrijpelijk was.  Zowel ik als prinsesje voelden ons er in het begin wat onwennig bij, ondanks het  feit dat we gek zijn van pony’s.

De paarden gingen terug naar hun stal, zodat we verder konden gaan met de fotoshoot. Ik had een bepaald beeld voor ogen over deze shoot, dus nam ik mijn eigen materiaal mee zoals de bellenblaasmachine. Succes verzekerd en nadien prachtige foto’s.

Wanneer de foto’s klaar waren, mocht ik van hen in totaal 12 foto’s uitkiezen en zij kiezen daarbovenop nog 2 extra foto’s uit hun collectie. Wil je net als ik extra foto’s bestellen? Dat is allemaal mogelijk. Persoonlijk vond ik de prijs heel goed meevallen. Binnen de 10 dagen had ik al mijn foto’s die netjes werden bewerkt op een zeer natuurlijke manier.

De communicatie verliep vlotjes, zoals het moet! Alles is bespreekbaar met de fotografen. In ieder geval ben ik heel blij dat zij de 1ste shoot mochten doen, want al zeg ik het zelf, ze zijn prachtig! Hieronder vinden jullie nog een paar prachtige foto’s van de shoot zelf! De rest van de foto’s kan je in mijn webshop bewonderen!

 

Deel dit artikel

delen
delen
delen
E-mail
Runa

Runa

Runa is de crea manager van RunaStyla. Ze maakt je sweater en sweaterdress zo uniek als je dat wenst, zodat je steeds met een origineel kledingstuk rondloopt. Je kan steeds twinnen met de mensen die je graag heeft. Reviews zullen steeds eerlijk door haar geschreven worden. Daarom zegt zij altijd “always find your own Styla”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties