Picture of Runa

Runa

Bye bye schooljaar

Even stil staan

Vandaag is het echt de allerlaatste schooldag van prinsesje.    

Ik kan het nog steeds niet geloven. Kortom, het jaar is echt gevlogen. 

 Waar is mijn klein prinsesje, bang om alleen op die grote speelplaats te zijn. Dagelijkse dikke tranen bij prinsesje wanneer we van elkaar afscheid moesten nemen. 

Emotioneel

Waar is mijn baby die in mijn draagdoek zat en bij mij was? Is gewoon weg!!! 

Een brok in mijn keel bij de gedachte dat ze binnen 2 maanden dan naar het 2de leerjaar gaat. Slik, slik, slik. 

De tijd terug draaien

We gaan even de klok terug draaien naar vorig jaar. In de zomer van 2020 maakte ik deze geweldige boekentas voor prinsesje. 

 We zagen in een winkel een verschillende leuke boekentassen. Prinsesje haar oog viel uiteindelijk op een roze boekentas met Unicorn en regenboog. Prinsesje keek naar mij en vroeg of ik zoiets voor haar kon maken. Ik vond het best wel eng, anderzijds wel een grote uitdaging voor mijzelf. Toch was ik wel best trots op Prinsesje. Dit is een teken dat ze in mijn projecten geloofd.

Extra hulp

Vanwege de moeilijkheidsgraad, schakelde ik de goede hulp van Els, van Snits en Rits

Met heel veel enthousiasme begonnen we eraan. 

Na 2 dagen zat de boekentas in elkaar. Hier en daar wat gevloekt, maar dat hoort er bij. 

Stofkeuze

Ik raad wel aan om de buitenkant stevig leder te gebruiken.

Van de ene kant raad ik echt leder aan. Anderzijds, betaal je voor echt leder wel veel voor. Ik had geluk dat mijn man zijn collega ook met echt leder werkt. Via hem kon ik dus echt leder aan een koopje kopen. Het is een zeer goede kwaliteit leder, namelijk kalfsleder. Zacht en soepel. 

Voor de binnenkant kocht ik een canvas met een stoere zwart/wit print waar heerlijke katten erop staan. Deze vind je bij Madam Trico Madam Trico. 

Om de boekentas te pimpen heb ik een regenboog en gouden wolken geknipt. Het knippen was easy, in tegenstelling van de wolken en de regenboom lijmen is een ander verhaal. Gelukkig had mijn man zware gewichten die ik erop kon zetten. Let wel op dat je een houten of een metalen plank op je leder leg. Zo beschadig je minder je leder. 

 Hoe ziet het er nu uit?

Een jaar later leeft de boekentas nog steeds zoals ik ze heb gemaakt. Mits de binnenkant hier en daar wat plekken heeft. Daarnaast zijn we ook al een wolkje kwijt. Ah dat hoort erbij hé. 

Afscheid nemen van de juffen

Zoals ik eerder schreef is het jaar gevlogen en is het vandaag haar laatste dagje. 

Daar komt nog bij dat we dus ook afscheid moeten nemen van haar 2 lieve juffen. Ze verdienen wel 1000 cadeautjes, maar gelukkig ben ik nog niet zo zot haha. 

 Ik bestelde Wristlet-DIY-KIT bij Ateljee Caro. Dankzij haar goede beschrijving en de foto’s ging het maken goed. Hier en daar moest ik wat losmaken. Op zich steekt het gemakkelijk in elkaar. Waardoor ik dit samen met mijn cursisten durf te maken.

 Bij deze DIY pakket kan je ook de stoffen combineren die jij maar wenst. Carolien van Atelier Caro is een super lieve dame die je altijd met een lach zal helpen. 

Samen met prinsesje kozen we uiteindelijk voor deze kleuren. Rekening houdend met de favoriete kleuren van haar juffen. 

Fijne vakantie allemaal.

Deel dit artikel

delen
delen
delen
E-mail
Picture of Runa

Runa

Runa is de crea manager van RunaStyla. Ze maakt je sweater en sweaterdress zo uniek als je dat wenst, zodat je steeds met een origineel kledingstuk rondloopt. Je kan steeds twinnen met de mensen die je graag heeft. Reviews zullen steeds eerlijk door haar geschreven worden. Daarom zegt zij altijd “always find your own Styla”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties