Foto van Runa

Runa

5 krachtige redenen om XL-medialab een absolute must-visit

Ontdek XL-Medialab Antwerpen: Van virtueel plezier tot verrijkende ervaringen zoals de Japanse theeceremonie, een geweldige kans voor ouderlijke betrokkenheid!

Virtueel Gamingplezier voor Jong en Oud

XL-Medialab is absoluut een must-visit voor elke gaming liefhebber. Als moeder, hoewel ik normaal gesproken geen grote fan ben van games, heb ik toch enorm genoten van onze dag daar. We hebben vier uur lang rondgelopen. Ik zelf heb zelfs deelgenomen aan verschillende games!

Madammie met haar papa samen een virtueel game aan het spelen.
Madammie en ik zijn een game aan het spelen.

Verrijkende Ervaringen

Hoewel de meeste spellen virtueel waren, was de Japanse theeceremonie een verrassend hoogtepunt.

Gezond en Verbindend Plezier

Tijdens het”zombie-gamespel” dat door Picoo is uitgebracht, is dit spel een super leuk game met je hele gezin of met 6 andere vriendjes. Om eerlijk te zijn, is deze gamespel ideaal tijdens een familie/vrienden uitje. Omdat geen enkele leeftijd eigenlijk minder belangrijk is.

Daarnaast was het leuk én tegelijkertijd actief – een win-win!

Virtuele Japanse theeceremonie
Picoo game spelen.

Waarom XL-Medialab een Aanrader is

De toegangsprijs is zeer prijskwalitatief: slechts €6 per per persoon, voor urenlang speelplezier, ook zelfs voor ouders.

Bovendien konden we nieuwe games uitproberen die door studenten waren ontwikkeld, wat een geweldige manier was om de interesses van ons kind te ontdekken.

Ouderlijke Betrokkenheid

Het is een fantastische gelegenheid om interesse te tonen in de wereld van je kind en hen uit te dagen om hun grenzen te verleggen.

Tot Volgend Jaar!

Wij kijken al uit naar ons volgende bezoek volgend jaar, wie weet komen we elkaar daar tegen!

Virtuele lasergame
Computergames

Deel dit artikel

delen
delen
delen
E-mail
Foto van Runa

Runa

Runa is de crea manager van RunaStyla. Ze maakt je sweater en sweaterdress zo uniek als je dat wenst, zodat je steeds met een origineel kledingstuk rondloopt. Je kan steeds twinnen met de mensen die je graag heeft. Reviews zullen steeds eerlijk door haar geschreven worden. Daarom zegt zij altijd “always find your own Styla”.

10 reacties

  1. Wat een leuk interactief uitje voor de kinderen en de ouders 🙂 Een goede tip om een keer wat anders te doen dan een atractiepark of dierenpark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties